Unstoppable
Triathlon Suits

Utvecklat i samarbete med sportens största stjärnor

Tre suits - konstruerade att slå rekord

SPEED SUIT 2.0

Uppdaterad version av vår absoluta bestseller inom tri-dräkter.

Rekommenderas till den nya triathleten, som står inför sina första race.

SLi SPEED SUIT

Innovativ och performanceoptimerad dräkt, där allt överflödigt är borttaget.

Rekommenderas till den mer erfarne triathleten, som vill vara ännu snabbare.

SLi HIGH SPEED SUIT

Dräkten framför alla andra - utvecklad för att göra de snabbaste ännu snabbare.

Rekommenderas till den erfarna som kommer att slåss om de främre placeringarna.

SLi HIGH SPEED SUIT
TOPPEN PÅ PRISPALLEN

Längst fram i fältet är de få marginaler som skiljer framgång från misslyckande. SLi HIGH SPEED SUIT är vår snabbaste suit hittills och optimerad för att förkorta din cykel split avsevärt.

Dräktens design är banbrytande på flera sätt:

√ De horisontella aeropanelerna på dräktens baksida är baserade på tekniken bakom vattenflödet – och säkerställer idrottaren den optimala aerodynamiken under hela loppet.

√ För att ytterligare öka effektiviteten av aerodynamiken är fickorna för att lagra energi designade inuti.

SLi HIGH SPEED SUIT bärs av några av de bästa triathleterna i världen och har redan tagit otaliga "bästa cykel splits" och segrar.

SLi SPEED SUIT
DRÄKTEN TILL DEN ERFARNA TRIATHLETEN

En av våra mest tekniska produkter hittills. SLi SPEED SUIT är en riktig FUSION-produkt, där detaljerna och sammansättningen av olika material är riktigt nördiga för att göra den ultimata tri-dräkten för den hängivna triathleten.

Tyget anpassar sig efter kroppen och passar bra på alla, oavsett kön. En liten och funktionell fleecekudde säkerställer komfort på cykelturen utan att vara till besvär under simning eller löpning. 

Och med 4-vägsstretch får du maximal rörelsefrihet i alla delar.

Frontpanelen på överkroppen håller dig sval med UV 600+ solskydd och vattenaktiverande kyla som varar i upp till 20 min. De välbekanta sidofickorna och en nyutvecklad aero-bakficka gör att du kan fylla energidepåerna längs vägen.

SPEED SUITS 2.0
EN UPPDATERAD VERSION AV VÅR BÄSTSÄLJARE

Den optimala dräkten för kortare distanser eller ditt första tri-event. SPEED SUIT V2 är en bekväm dräkt som hjälper debutanten att få en så bra upplevelse som möjligt.

Dräkten är solskyddande och aktivt kylande under vattenaktivering, så att du förblir bekväm även under varma förhållanden.

Det är lättare att ta av och på dräkten, tack vare en längre dragkedja. Det gör det lättare att hantera toalettbesök längs vägen.

Sido- och bakfickorna är lätta att komma åt och hjälper dig att lagra energi för loppet, och den lilla fleecekudden säkerställer en bekväm åktur på cykeln.

UNSTOPPABLE ATHLETES

Daniel Bækkegård

#KeepCalmStrikeHard
Denmark
26/05/96
Current PTO World Ranking: 6th

Florian Angert

#Unstoppable
Germany
04/03/92
Current PTO World Ranking: 9th

Magnus Ditlev

#TheMachine
Denmark
10/31/97
Current PTO World Ranking: 14th

Triathlon är kärnan i vårt DNA

Genom årtionden har några av triathlonsportens största stjärnor varit med och utvecklat, samt vunnit i FUSION. Från den amerikanska legendaren Andy Potts till tre av de hetaste namnen just nu, Daniel Bækkegaard, Magnus Ditlev och Florian Angert.

Recensioner av våra triathlondräkter

Bäst i Tri-dräkter. Perfekt passform, jag är 172 cm och väger 78 kg. Fusion har lyckats göra en suit som är bekväm att bära även för en Ironman.

Jonas Johansen

Den överlägset bästa och bekvämaste suiten jag har haft. Bra och lättillgängliga fickor. Materialet får svetten att transporteras bort från kroppen snabbt.

Mads Nielsen
MÄTBAR EFFEKT OCH UTVECKLING

I mer än 20 år har testning, användning och erfarenhet hela tiden återspeglas i ständiga förbättringar av komfort, passform och prestanda.

Utöver den avgörande feedbacken från de kräsna användarna, mäter vi optimering och kraft i vindtunneln och på tekniska cykelbanor.

Innovativ fleecekudde förbättrar komforten

Våra tri-suits är alla designade med en tunn och funktionell fleecekudde, som ger den nödvändiga komforten på cykelturen utan att vara irriterande vid simningen och löpningen.

UNISEX SÄKRAR GOD PASSFORM - ALLTID

På grund av materialsammansättningen passar våra dräkter utmärkt på både manliga och kvinnliga idrottare.

De tekniska tygerna som används i konstruktionen av dräkterna resulterar i att passformen är oklanderlig oavsett kön eller kroppsform.

LESS IS MORE

Den minimalistiska designen uttrycks inte bara i utseende utan även i funktion. Inte minst. Vi lägger inte mycket tid på överflödiga prints utan på de små förbättringarna och genomtänkta detaljerna som inte nödvändigtvis ser ut som mycket men bara gör stor skillnad.