INGEN BLACK FRIDAY PÅ FUSION

Du kan tryggt köpa dina julklappar och allt annat du har planerat, redan idag då vi INTE ska köra Black Friday eller andra reor.

Vi anser att du ska ha den mest effektiva garderoben, där samma produkter används om och om igen över aktiviteter och vardag. Denna attityd är inte förenlig med ett konsumentrus som Black Friday.

Istället vill vi tipsa dig om hur du kan komplettera dina befintliga produkter med tillägg som du kommer att använda år efter år – och som hjälper dig under alla perioder av året.

Vi prognostiserar från vecka till vecka och eftersom våra egna syrum finns i Europa gör det att det inte är långt från syrummet till att du har en färsk vara i handen.

VI VILL INTE BIDRA TILL ÖVERPRODUKTION

På FUSION lokalproducerar vi alla produkter i våra egna syateljéer i Europa. En stor del av tyget tillverkas även i Danmark.

Vi producerar intelligent från vecka till vecka året runt, så vi säkerställer att vi har rätt varor - vid rätt tidpunkt - i rätt kvantiteter.

Det är kärnan i FUSION-systemet.

BYTA DINA JULKLAPPAR TILL 15/1 2022

Vi vill att det ska vara enkelt att köpa och byta julklappar på FUSION.

Alla produkter köpta från 1 november fram till julafton kan du därför byta tills kalendern säger 15. januar i 2022.

Så du behöver inte oroa dig för fel storlek, färger eller andra anledningar när du väljer julklapp. De kan enkelt bytas ut via vår hemsida. Läs hur här.