REGLER OCH VILLKOR

Produkter beställda från FUSIONworld.com skickas från:

FUSION ApS
Lansen 8
9230 Svenstrup J
Denmark
REG No. 26685869

När produkten finns på lager, leverans inom 1-3 arbetsdagar. Vänta dig en potentiell ökning med 1-2 dagar om ordern innehåller produkter som skall tryckas. märk väl att så fort en produkt är lagd till tryck så är det inte längre möjligt att ändra storlek eller tryck. 

När du beställer flera produkter på samma order som kan ha olika leveranstid, förvänta dig att det blir den längre leveranstiden. Detta för att hela ordern skall levereras samtidigt. 

Returrätt
Köp gjorda på FUSIONworld.com har full returrätt och kan bytas med full återbetalning i hela 30 dagar. Märk väl att detta tyvärr inte gäller produkter med tryck. Bytes och returrätten nyttjas självklart utan att behöva ge någon anledning.

Produkter med tryck kan INTE bytas eller returneras. Rätten att returnera faller på samma gång som FUSION ApS börjar trycka produkten, se Danish Consumer Contracts Act, § 18 paragraph 3.

Internationell leverans information
Kunder utanför EU betalar inte moms som automatiskt dras i kassan. Kunder utanför EU kan behöva betala importkostnader och skatter när leveransen når destinationslandet. Dessa avgifter måste betalas till fullo av mottagaren av leveransen. Tullkostnader och importkostnader varierar kraftigt från land till land och därför kan vi inte erbjuda information om kostnaden från det specifika landet i fråga. Kunden tar fullt ansvar för all frakt, retur, tull och hanteringsavgifter om det nekas mottagning av leveransen på grund av tull och importregler. Ps: Vi kan inte skicka paket som gåvor eller underskatta paketet. 

Hanteringsråd och vård av FUSION kläder
- Tvätta kläderna innan första användning. Tvätta kläderna första gången med lite ättika i sköljmedelsfacket för bästa hållbarhet av färg.  
- Tvätta kläderna i 40° C max. Använd inte mjukmedel, blekmedel eller sköljmedel. Om kläderna tvättas med sköljmedel förstörs de fukttransporterande funktionen i plagget. Använd därför inte sköljmedel eller annat mjukmedel.
- Låt kläderna torka hängande. Använd inte torktumlare.
- Var försiktig med skarpa kanter och kardborre på väskor, bälten och liknande som kan skava på kläderna och förstöra dem om det kommer i kontakt med materialet eller sömmarna. 

Paketering och produktens skick vid retur.
Om produkten inte är i samma skick eller storlek som vid mottagandet, kan vi kräva upp till 100% av värdet; detta kommer räknas fram på fall till fall.

Om du vill returnera ditt köp, skicka produkterna till:

FUSION ApS
Lansen 8
9230 Svenstrup J
Denmark

Du kan också ångra ditt köp genom att inte ta emot produkten.

Du kommer självklart få tillbaka pengarna.
Om du returnerar ditt köp, får du givetvis tillbaka dina pengar. Den aktuella summan kommer att sättas in på ditt kort eller bankkonto så fort vi har mottagit produkten och säkerställt att det möter våra regler och villkor. För returer, blir din enda kostnad frakten det kostar att skicka tillbaka den till oss. 

Vad skall jag skicka med vid en retur? 
Du skall bifoga en kopia av din orderbekräftelse. Detta är inget krav men vi kan serva dig snabbare om du fyller i formuläret i utskicket. Ps. vi accepterarinte paket som skickats med COD. 
Complaints
När du handlar på FUSIONworld.se, har du såklart 24 månader på dig att återkomma med reklamationsförfrågningar. Detta innebär att du antingen kan få produkten reparerad, få tillbaka pengarna eller ett reducerat pris, beroende på den specifika situationen. 

Det förutsätter att din reklamationsförfrågan är rimlig och att skadan eller felet på plagget inte uppstått i handhavandefel eller rent slitage.

Reklamationsförfrågningar hanteras individuellt i fall till fall och vi strävar efter svara på alla förfrågningar inom 24 timmar från det att vi erhållit produkten på vårt lager. 

Hur tidigt skall jag reklamera?
Du måste reklamera inom "rimlig tid" efter det att du uppdagat defekten på produkten. Om du skickar din förfrågan inom två månader från det att den blivit uppdagad kommer din reklamation alltid bli tidsenlig. Du måste dock sluta använda produkten när du väl gjort din förfrågan, annars kan vi inte göra en rättvis bedömning av fallet. 

Vi kommer ersätta rimliga fraktkostnader för godkända reklamationer.
Vid godkänd reklamation kommer vi ersätta dig för (rimliga) fraktkostnader.  

Skicka produkten till:
FUSION ApS
Lansen 8
9230 Svenstrup J
Denmark

Vi behöver följande information när du skickar produkten till oss.
När du skickar produkten till oss, vänligen ange defekten i så detaljerad form du kan. Notera att vi inte accepterar paket skickade med COD eller liknande metoder. Kom ihåg att produkten alltid måste skickas i ett skyddande paket och du skall erhålla ett kvitto på försändelsen så vi kan ersätta dig för den kostanden. 


Fel och defekter
Produkter och priser på denna sida är föremål för eventuella felskrivningar och eller fel lagersaldo på produkter och storlekar. 


Hemsidan www.fusionworld.com är opererad av firman:
Fusion ApS, REG no.: 26685869
Telefon: +45 9855 1705, 
Lansen 8, 9230 Svenstrup J, Denmark


Föremål för ändringar:
Fusion ApS reserverar sig rättigheterna att ändra och uppdatera regler och villkor applicerbara för denna hemsida. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad och informerad på ändringar som kan uppkomma. 


Länkar:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service (Danish Financial Institutions' Payment Service) www.pbs.dk

FDIH / Danish Consumer Council www.fdih.dk

Danish Consumer Authority www.forbruger.dk

Danish Consumer Council www.forbrugerraadet.dk

Danish Consumer Information www.forbruger.dk