Into the wild

Hösten ställer stora krav till plaggens funktion och skydd mot vind,vatten och kyla. Med dessa höstfavoriter kan övergångsperioden bara komma.
VÄST ELLER JACKA?
Ultimativ skydd

Var förberedd på all slags väder med en väst eller jacka, som både har vindskydd och vattenavvisande funktion.

En väst ger dig större rörlighet och snabbare temperatur regulering när du springer, Jackan skyddar hela överkroppen och låter dig springa obesvärat på trots av mörka moln. 

I de milda höstdagar är S1-serien med sitt tunna, men vind och vattenavvisande yttre den ultimativa träningskompis. Och på de riktigt kalla höst och vinterdagar är S2-jackan ett "must-have". Vår varmaste jacka som är gjord till att klara dig igenom de extremaste förhållande.

Klicka in på produktet för att se färger.

TIGHTS
Started from the bottom

Det hela startar med ett gott fundament- och med ett grundigt testad i ett tidlöst design är våra långa tights en hållbar lösning i mer än en förstånd. 

Den hållbara och elastiska materialsammansättning, säkrar att du kan träna i oändliga timmar och tvätta dina tights oändligt många gånger utan att känna att de tappar passformen.

På de kalla höstdagar rekommenderar vi de tjockare "Hot Tights". Den mjuka fleece innersida ger en mjuk och varm känsla mot huden-och den finstickade utsidan skyddar mot kyla och vind för bästa komfort.

Välj mellan våra unisex tights med den generelle midja och justerbart snöre(C3 Long Tights) eller damversionen med hög midjekonstruktion.

BASELAYERS
It's all about the base

Rätt baselayer är den nödvändiga hjälpen du behöver för att komma ut och njuta av löpträningen på hösten.

Uppgradera det baselayer med C3 Sweatshirt som är extremt ventilerande, snabbtorkande och svett transporterande. Eller den temperaturreglerande Marino 150LS konstruerad i 100% mulesingfri marinoull som ger en värmande och isolerande känsla.

Klicka in på produktet för att se färger.

MELLANLAGER
Layer up!

Är det för kallt med 2 lager, är vår Zip Neck eller C3 LS Shirt det perfekta mellanlager mellan baselayer och jacka/väst

Är det för varmt med väst eller jacka, kan Zip Neck eller C3 LS användas som det yttre plagg.

Klicka in på produktet för att se färger.

ACCESSORIES
Varma tillbehör

Womens Top, Beanie, Headband, Neck Gaiter. Extra produkter som gör hela skillnaden mellan att komma igång eller sitta i soffan.

RECHARGE
För vilodagarna

Håll dig varm och bekväm till och från löpträningen, och när du kommer hem och behöver slappna av. Recharge är favoriten mellan tränongspassen, så du kan njuta av återhämtningen.

Klicka på produktet för att se färger.