Med utgångspunkt i triathlonmiljöns krav på tålig utrustning har FUSION alltid fokuserat på att utveckla högpresterande sportkläder med tyngdpunkten lagd på funktionalitet före mode.

En långsiktig och tidlös kollektion där vi hela tiden förfinar samma produkters förmåga och kvalitet istället för att ersätta dem med nya säsongvaror.

Resultatet är kompromisslös och genomtestad sportkläder med lång hållbarhet för både daglig motion och proffsbruk.

Alltid i konkurrens - mot oss själva

Vi har altid dyrket passionen. Både i sporten og i vores forretning. Elsket udfordringen, de minutiøse forberedelser og strategierne - kampen og euforien. Fundet nye veje - omveje, udveje og ind imellen tilbageskridt - for at komme forbi. Komme foran. Komme i førertrøjen.

Vi startede i midt 90’erne med en lille butik. Men de indkøbte produkters funktion og ydeevne levede sjældent op til forventning og krav. Som dedikerede sportsudøvere begyndte vi derfor selv at udvikle udstyr. Og det blev en succes. FUSION var i gang.

Siden da har vi lyttet, lært af og testet på sportens proff’er for at skabe det ultimative high performance sportstøj: at gøre brugeren UNSTOPPABLE under selv de mest ekstreme forhold.

Dengang var drivkraften lysten og viljen til at møde den næste forhindring med en lidt bedre løsning - og det er det stadig.

Vi kommer aldrig helt i mål. For vi vil altid prøve at skubbe grænserne for det mulige.

Brdr. Mads & Per Brun Nissen,
Co-founders.

Unstoppable

När det gäller hållbarhet

Med över 20 års erfarenhet har våra FUSION C3-tights tagit oss till ledningen. Med innovativ funktionalitet, komfort och passform har vi skapat en klassiker som har bevisat sin hållbarhet under träning, tävlingar och tvätt sedan 1999.

Och med betydande nytänkande i process, produktion och produkt, som också sträcker sig till miljö och anställda, står vi nu bakom en originell serie sportkläder som på alla sätt är en hållbar investering för framtiden.

När det gäller det mätbara

Vi mäter framgången hos alla kräsna användare som hävdar att de varken kan vara utan eller slita ut produkten efter 5, 10, 15 år.

Vi mäter optimering och effekt i vindtunnlar och på tekniska cykelbanetester. Och så finns det alla toppresultaten, alla idrottare som kommer först i mål. De talar för sig själva.

Unstoppable

När det gäller det märkbara

Känslan kan inte förklaras. Den måste upplevas. Användas. Först då kan du verkligen uppleva resultatet av våra ansträngningar att utveckla den kompletta och kompromisslösa serien av sportkläder.

Funktionaliteten i varje produkt och i kombinationen av dem sinsemellan, det högteknologiska materialet, bearbetningen och passformen. Och allt annat som gör att du inte kan klara dig utan den märkbara skillnaden mellan ett vanligt par tights och en riktig träningskamrat.

Unstoppable

Det lovar vi dig

På FUSION åtar vi oss att:

  • ständigt utveckla produkternas funktionalitet och livslängd
  • inte överproducera
  • motivera till att inte överkonsumera
  • skapa produkter som under hela sin livscykel lämnar en mild miljö- och klimatpåverkan
  • inte bidra till utnyttjande och förtryck, varken mänskligt eller ekonomiskt
  • vara den bästa samarbetspartnern för återförsäljare