FUSION SPORTSWEAR SYSTEM

Kombinera dig genom växlande väder, årstid och aktivitet med några få flexibla klädesplagg.

VI KOMMER ALDRIG I MÅL

Vi har alltid odlat passionen. Både inom sporten och i vår verksamhet.

Älskat utmaningen, de noggranna förberedelserna och strategierna - kampen, euforin och utmattningen. Hittat nya vägar - omvägar, utvägar och även bakslag - att ta sig förbi. Fortsätta framåt.

Vi började i mitten av 90-talet med en liten butik. Men de köpta produkternas funktion och prestanda levde sällan upp till förväntningar och krav. Som hängivna idrottare började vi därför själva utveckla utrustning. Och det blev en succé. FUSION var på gång.

Sedan dess har vi lyssnat, lärt oss och testats av sportens proffs för att bli ostoppbara - skapa de ultimata högpresterande sportkläderna som ger optimalt skydd under de mest extrema förhållanden.

Då var drivkraften viljan och tanken att möta nästa hinder med en lite bättre lösning – och det är det fortfarande.

Så vi kommer aldrig sluta att tänja på gränsen för vad som är möjligt. Varken inom sporten eller i utvecklingen av FUSION SPORTSWEAR SYSTEM. 

Brdr. Mads & Per Brun Nissen Co-founder

unstoppable
NÄR DET GÄLLER DET HÅLLBARA

Med mer än 20 år bakom oss har våra FUSION C3-tights placerat oss i framkant på området. Med framåtsträvande funktionalitet, komfort och passform har vi skapat en klassiker som bevisat sin hållbarhet inom träning, kamp och tvättmaskin sedan 1999.

 

Och med ett betydande nytänkande inom process, produktion och produkt som även når ut till miljö och medarbetare, står vi nu bakom en originalserie av sportkläder som på alla sätt är en hållbar investering långt in i framtiden.

unstoppable
NÄR DET GÄLLER DET MÄTBARA

Vi mäter framgången för alla kräsna användare som hävdar att de varken klarar sig utan eller sliter ut produkten efter 5, 10, 15 år. Och vi mäter på optimering och effekt i vindtunnel och på tekniska cykelbanetester. Sen har vi alla toppresultat, alla idrottare som kommer först i mål. De talar för sig själva.

unstoppable
NÄR DET GÄLLER DET MÄRKBARA

Känslan går inte att förklara. Det måste upplevas. I användning. För det är bara här som du verkligen upplever resultatet av våra ansträngningar att utveckla det kompletta och kompromisslösa utbudet av sportkläder: FUSION Sportswear System.

 

Den individuella produktens funktionalitet och kombinationen av dem, det intelligenta tyget, bearbetningen och passformen. Och allt annat som gör att du inte klarar dig utan den märkbara skillnaden som finns mellan ett par vanliga tights och en riktigt bra träningspartner.