MÄTBART - I BÅDE DET KORTA OCH LÅNGA PERSPEKTIVET

Vi kommer att se resultat av insatserna. I mätbar testning och utveckling av produkterna. I optimeringen som ger ädla medlajer. Och i bra vardagsutrustning som gör skillnad i komfort och funktionalitet just nu – och i hållbarhet i många år framöver.

fusion
VÄRLDSKLASS

När det lilla varumärket FUSION ofta sitter på toppatleter som nått världsklass och ädla medaljer kan vi inte säga annat än att vi blir lite stolta.

För varumärkets betydelse omfattar också den sammansmältning av oändlig träning, noggranna förberedelser, genomtänkt strategi och hårt tävlande som krävs för att komma så långt. En sammanslagning som vi också varit en liten del av...

KLASSKILLNAD

Vi strävar ständigt efter att leverera det bästa. Och kanske är det bara vår blygsamhet som håller oss tillbaka från att hävda att vi redan gör det. Men i slutändan är det bara en sak som räknas: användarnas åsikter!

SANNA ELISABETH NIELSEN
KÖPT BEGAGNAD FÖR 5 ÅR SEDAN

Denna modell köpte jag begagnad för ca. 5 år sedan - Är MEGA nöjd med det. Det är perfekt – speciellt i konflikt med västliga vindar här på Bornholm. Den har även varit med på flera resor med löpning, MTB och vandring.

SVEND BRÅTEN
15 ÅR!

Den här tröjan har följt mig genom ca. 15 år på otaliga MTB-turer (både över och igenom leran!) Och på löpturer i Rold Skov. Det är som om bara användaren av tröjan åldras - produkten är fortfarande knivskarp :-)

FRÅN BIKINI TILL HAWAII

Två exotiska Stillahavsöar har påverkat vår produktutveckling. Indirekt – och på sitt sätt. I Italien stötte vi på tyget, som på grund av sin mest slående fördel, opaciteten, användes vid tillverkningen av det berömda badplagget, bikinin - uppkallad efter den lilla Stillahavsatollen med samma namn.

När vi åkte hem, var »bikini-tyget« med, och snart var en heldräkt klar för test - bl.a. på kroppen av en dansk atlet vid Ironman Hawaii 2009. Resultatet blev en oöverträffad blandning av yttre skydd, optimal passform och unika svettransporterande egenskaper. 

Och funktionaliteten har bara blivit bättre. Så vi ligger fortfarande i framkant – både produkt- och idrottsmässigt. Det är därför vi är i väskan hos de bästa när vi jagar titlar över hela världen.

Med FUSION är jag säker på den bästa kvaliteten. Oavsett förutsättningar och utmaning runt om i världen har jag alltid rätt kombination av kläder för att få ut det bästa av min träning och vara helt optimerad när det kommer till tävling. Det är en trygghet som är totalt underskattad i min värld.

Daniel Bækkegård

DANIEL BÆKKEGÅRD

Mål: Att vinna Ironman Hawaii