Få flexibla plagg kläder kan kombineras till det mesta

FUSION SPORTSWEAR SYSTEM - det nya svarta

Det nya svarta är – ja, beklagar: SVART. Vi ändrar inte färgen på tights, shorts, byxor, bibs. Och vad gäller topparna håller vi oss till några enkla färger. För vi tänker alltid i framsynt funktion före kortsiktigt mode.

Därför bygger vi ständigt på en långsiktig kollektion av 'intelligenta' och flexibla sportkläder, så att du kan kombinera dig med några få klädesplagg genom växlande väder, årstid och aktivitet.

Det kallar vi FUSION SPORTSWEAR SYSTEM.

KLASSISKT OCH SLITSTARKT
Köp mindre och få mer

Målet är alltid att frambringa slitstarka sportkläder, som ger dig något varaktigt för pengarna: Marknadens bästa performance inpackat i en klassisk och tidlös design.

Därför föredrar vi att utveckla befintliga modeller och utnyttja det tyget - garnerna - färgningsmetoder som klarar strapatserna - och tvättmaskinen - om och om igen.

Kort sagt: Du köper mindre och får mer!

DET INTELLIGENTA
TYGET

FUSION C3 tyget är hörnstenen i vårt materiella DNA. I mer än 20 år har testning, användning och erfarenhet ständigt återspeglas i ständiga förbättringar av komfort och passform.

Kärnan i det 2-sidiga tyget är den aktiva svettransporterande förmågan. Garnet på insidan har en grövre struktur, som lättare absorberar svett, medan den mer finstickade utsidan, baserad på fysikens lagar om kapillär sugkraft vid olika porstorlekar, drar till sig fukt, som fördelas över en stor yta och därigenom. avdunstar snabbt. Den unika svettransporterande förmågan är inte kemiskt baserad och kan därför inte tvättas ur utan varar under hela produktens livslängd.

Vårt FUSION C3-tyg är cirkulärt stickat och tillsammans med det höga innehållet av powerfit-elastan innebär det en livslång passform med unik flexibilitet, vilket samtidigt gör flertalet irriterande dragkedjor överflödiga.

LESS IS MORE
EN FICKA ÄR INTE BARA EN FICKA

Den tidlösa minimalistiska designen uttrycks inte bara i utseende utan också i funktion. Inte minst. Vi lägger inte mycket tid på överflödiga mönster utan på de små förbättringarna och genomtänkta detaljerna som inte nödvändigtvis ser ut som mycket men som bara gör stor skillnad.Ta nu bara fickorna till exempel: Vi är så privilegierade som har kräsna användare över hela världen, vilket ständigt och under alla förhållanden utmanar funktionerna hos våra FUSION-tights. Så test efter test har gett fickorna på våra tights just den speciella placeringen, vilket gör att du inte behöver ändra ditt rörelsemönster mer än vad som är absolut nödvändigt under aktivitet.

Något annat är fickans funktionella materialval, där den elastiska meshpanelen bekvämt håller det hela nära benet, utan att saker skramlar runt. Samtidigt ger transparens en överblick över innehållet. Och den unika kanten - som är mjuk, tight och elastisk på samma gång - ser till att allt stannar i fickan. Kanten missfärgas inte vid tvätt och den perforerade meshpanelen gör att fickorna alltid är helt rena.

NICE OR NEED
DEN RÖDA TRÅDEN

Träns, bultsöm eller kanske bäst av allt: låssöm. Den lilla röda tråden som finns på våra produkter är inte bara för dekoration, utan en garanti för sömmar som håller.Och samtidigt den synliga kvalitetsstämpeln på kopplingen mellan högteknologisk utveckling och gott traditionellt hantverk.