LÖPNING

Tights, T-Shirts, Västar, Jackor. Allt du behöver för att kunna springa i alla slags väder

TIGHTS TIL LÖPNING

WE MADE THIS FOR

YOU AND CAMILLA PEDERSEN

FUSION-kläderna har betytt obeskrivligt mycket för mig under de otaliga träningstimmarna. När du tillbringar så många timmar i träningskläder är passform, kvalitet och hållbarhet några av de viktigaste elementen och här är FUSION Race höjdpunkten i allt arbete. Men jag använder inte bara FUSION för träning och tävling. Recharge används dagligen mellan träningspassen, under resa, med den lilla och i soffan.

Camilla Pedersen
EM- och VM vinnare och Danmarks mest vinstrika kvinnliga Pro-Triatlet

LÖPARJACKOR & VÄSTAR

THE ORIGINAL
FUSION C3 TIGHTS

FUSION C3 LONG TIGHTS ÄR ULTRA KOMFORT, RECENSION  OCH ANVÄNDAR-FAVORIT LÖPARTIGHTS I UNIKT SVETTRANSPORTERANDE OCH STRÄCKBART TYG.

Din optimala träningspartner på löpturen och en favorit att bara bära i andra sammanhang. De ursprungliga FUSION-fickorna gör att du kan ta med energi eller en telefon.

Användare säger: "När jag har tagit på dem vill jag inte ta av dem igen".

WE MADE THIS FOR

YOU AND RUNE BÆKGAARD

Min klädsel är av största vikt när jag springer mellan 170-210 km i veckan i alla slags väder. Både före, under och efter. Därför har det naturliga valet alltid varit FUSION. Jag vet att de inte gör några kompromisser med kvalitet och komfort.


RUNE BÆKGAARD
Dealer Success Manager, FUSION
Maraton PR 2:16

T-SHIRTS TILL LÖPNING

SLi RUN SHORTS

Nyutvecklade löparshorts för dig som vill optimera dina resultat. Det yttre materialet är tillverkat i ett unikt, vävt och elastiskt tygmaterial från en liten fransk fabrik. Innershortsen har lite längd för att undvika skav på låren. Shortsen är lätta och ger dig fri rörlighet. Den perfekta produkten för ditt nästa PB.

WE MADE THIS FOR

YOU AND ALBERTE KJÆR

Womens C3 Training Tights med den höga midjan är perfekta tightsen för både löpning och rörlighetsträning och jag använder dem ofta.

ALBERTE KJÆR
Pro triatlet, World Cup vinnare, rekordinnehavare och Dansk mästarinna i 3000m inomhus.

WOMENS C3 Training Tights

5 ÅR OCH 500 TVÄTTAR

Det här setet är nog tvättat 500+ gånger och det är med till att göra mig mentalt oövervinnelig. Thomas Boyens.