FUSION YOGA

Yogaprodukter med passform som ger dig optimal rörelsefrihet. Baserat på det tekniska FUSION-tyget, vilket säkerställer att du uppnår hög komfort under hela träningen
FUSION
PURE YOGA TIGHTS

Unika damtights för Yoga med extra hög midja och en passform som ger dig optimal rörelsefrihet. Pure Yoga-tights är baserade på det tekniska Fusion-tyget som säkerställer att du uppnår hög komfort under hela träningen.

Få sömmar och en enkel och diskret logotypplacering gör att du kan använda Pure yogatights som dina favorit leggings i vardagen.

WE MADE THIS FOR

YOU AND THE YOGA INSTRUCTORS

SE FUSION YOGA PRODUKTER
FUSION
PURE YOGA TOP

Träningstopp för yoga och fitness i normal passform, designad med fokus på rörelse till ytterligheter. Utvecklat i det populära Nova-materialet som är lätt, ventilerat och tar bort svett från huden direkt. Toppen används tillsammans med en FUSION Sports Top och är utvecklad som en partner för FUSION Pure Yoga Tights.

FUSION
WOMENS HP YOGA TOP

Tight high performance yogatopp för yoga och funktionell träning där kropp och kläder utmanas. Toppen är tillverkad i det välkända dubbelsidiga FUSION C3-materialet som ger hög komfort och som omedelbart tar bort svett från huden.

Toppen är också utvecklad i en elegant tvålagerskonstruktion som sitter nära kroppen utan att verka avslöjande. Tvålagerskonstruktionen gör det också möjligt att använda HP YOGA TOP utan sport-BH. HP YOGA TOP har en längd som är anpassad till den höga midjan på FUSION Pure Yoga Tights.