FUSION TRIATHLON

Snabba suits till att sätta ditt PB eller dräkter som stöttar dig på bästa möjliga sätt igenom den stora dagen.
LÄTT OCH SNABB SUIT TILL TÄVLING
SLi HIGH SPEED SUIT

För de människor som vill ha det bästa av det bästa när det gäller att sätta nytt PB. All den kunskap vi har fått genom att optimera Time-Trial kombineras med den kunskap vi har fått genom att arbeta med några av världens bästa triatleter och SLi High Speed ​​Suit har kommit ut ur det. En suit gjord för att göra snabba atleter ännu snabbare. Supersolid tyg, dragoptimerade reliefer, aero-ärmar, elastisk dragkedja, innerfickor, fleecekil, vattenavvisande underdel, äkta sportkompression och inga band på arm- och benavslut för att göra dräkten ännu mer clean.

DEN MEST KOMPLETTA IRONMAN-DRÄKTEN
SLI SPEED SUIT

SUPERLÄTT DRÄKT MED KORTA ÄRMAR TILL TRIATHLONTÄVLING.

SuperWhite - extremt högt solskydd, SuperBlack - äkta sports kompression. Original FUSION sidofickor till energi-produkter samt nyutvecklat aero-bakfickor.

Rekommenderat till alla distanser av triathlon och duathlon tävlingar.

Passform: Åtsittande

WE MADE THIS FOR

YOU AND MAGNUS DITLEV

SLi High Speed Suit är fantastiskt över hela linjen. På simningen känner jag inte att det minskar rörligheten. På cykeln är det utan tvekan en av de snabbaste dräkterna på marknaden. Själv har jag testat en hel del olika dräkter på velodromen och det är den snabbaste på mig. På tävlingar fungerar det också riktigt bra och här är de inbyggda fickorna verkligen användbara för att lagra gels och andra saker.

MAGNUS DITLEV
PRO Triatlet och IRONMAN Vinnare