THE ORIGINAL TIGHTS

Användar- och recensentberömda tights, i unikt material och passform
15 ÅRS UTVECKLING

Vi har inte gjort nya modeller, utan små uppdateringar som bara gör dem bättre och bättre - och det betyder att när du provar FUSION tights för första gången upplever du denna härliga känsla.THE ORIGINAL FUSION TIGHTS

Grundstenen i den ständiga utvecklingen av FUSION-tights, som gradvis måste anses vara ledande på den nordeuropeiska marknaden.
PASFORM, SOM INGET ANNAT

PASFORM, SOM INGET ANNAT

FUSION C3 materialet ger sann aktiv svettransport, där det suger bort svett från huden och transporterar det till utsidan, varefter det sprider sig över ett större område och avdunstar snabbt.

Din hud förblir bekväm - och du känner dig mindre svettig. Allt detta via en mekanisk kapillär sugkraft som förblir densamma under hela produktens livslängd.

Vi är inte rädda för att ta det extra steget i materialutveckling.

C3 LONG TIGHTS

FUSION C3 LONG TIGHTS ÄR ULTRA-KOMFORTABEL, KRITIKER OCH ANVÄNDARNAS FAVORITTIGHTS  I UNIKA SVETTRANSPORTERANDE OCH STRETCHIGT MATERIAL.

Din optimala träningspartner på löpturen och favorit att bara ha i andra sammanhang. De ursprungliga FUSION -fickorna låter dig ta med energi eller en telefon. Användare säger: "När jag väl har tagit på dem vill jag inte att ta av dem igen".

FUSION C3 Long tights är en äkta unisex-produkt .

WOMENS C3 TRAINING TIGHTS

YTTERST BEKVÄMA TIGHTS TILL FITNESS, LÖPNING, YOGA, FUNKTIONELL TRÄNING SAMT DEN AVSLAPPNADE ”HEMMA-DAGEN”.

Midja med bred komfortkonstruktion. Optimal passform och svettransport. Unika Fusion sidfickor.

HOT LONG TIGHTS

YTTERST BEKVÄMA TIGHTS TILL LÖPNING OCH UTOMHUS FUNKTIONELL TRÄNING PÅ UNDER DE KALLA DAGARNA SAMT DEN AVSLAPPNANDE "HEMMADAGEN, NÄR MAN ÖNSKAR LITE MER VÄRME/SKYDD.

FUSION HOT LONG Tights är liknande C3 Long Tights, men i det välbekanta FUSION-HOT-tyget.

FUSION Hot Long Tights är en riktig unisexprodukt. Finns även med hög midja - då i WOMENS HOT LONG TIGHTS.

WE MADE THIS FOR

YOU AND ALBERTE KJÆR

Womens C3 Training Tights med den höga midjan är perfekta tights till både löpning och mobilitetsträning och jag använder dem ofta.

ALBERTE KJÆR
Pro triatlet, World Cup vinnare, rekordinnehavare och Dansk mästare i 3000m inomhus.

BRUGERNE SIGER

3 timmar efter träning.

Jag har inte gått ur dem ännu, för att de bara är världens bästa byxor att ha på. Dem sitter perfekt, bra fickor, bara perfekta.

JANE TOFTERUP LYNGSØ

Materialet, fickorna (Lår och länd), passform och komfort, komfort, komfort...!!! Känlsan av att ha ett par Fusion på, är bara så mycket annorlunda mot andra märken jag har provat. Komforten är oöverträfflig.

CHRISTIAN SYVERSEN

FUSION LÅNGA TIGHTS

EN FICKA ÄR INTE BARA EN FICKA

För ganska många år sedan uppfann vi fickorna på sidan av tights i samarbete med den lokala triatleten, Aksel Nielsen.
 Det har blivit en succé, som inte gått obemärkt förbi hos våra kunder - och hos andra i branschen.

Vi är så privilegierade att ha kräsna användare runt om i världen som ständigt och under alla omständigheter utmanar funktionerna i FUSION -tights. Och all denna erfarenhet och kunskap gör att vi ständigt kan utvecklas. Test efter test har gett fickorna på våra tights den speciella platsen, vilket innebär att du inte behöver ändra ditt rörelsemönster mer än vad som är absolut nödvändigt under aktivitet.

En sak är platsen, något annat är fickans funktionella materialval, där den elastiska nätpanelen bekvämt håller allt nära benet utan att saker skramlar runt. Samtidigt ger transparens en överblick över innehållet. Och den unika kanten - som är mjuk, tät och elastisk på samma gång - säkerställer att allt sitter kvar i fickan.

Kanten missfärgas inte under tvätten och den perforerade nätpanelen gör att fickorna alltid är helt rena.

Därför är en ficka inte bara en ficka!ain a detail about your product, or describe a new promotion.

YOGA-TIGTHS

Unika damtights till Yoga med extra hög midja och en passform som ger dig optimal 

rörelsefrihet. Pure Yoga tights är baserat på det tekniske Fusion tyget som ser till att du uppnår hög komfort under hela träningen.

KÖP YOGA-TIGHTS HÄR

TIGHTS MED HÖG MIDJA

Hög midje-konstruktion för specifik women's-fit
ALLT DET VI HAR TAGIT BORT

Ibland måste man bedöma ett par tights på saker som inte finns där.

På samma sätt finns det inte heller något print som sträcks när du tar på dig tights - bara den fina svarta färgen som ger estetik och ökad klädbarhet.

Därför finns det inget som FUSION Tights

KORTA TIGHTS

Perfekt till löpning, yoga, fitness, funktionell träning samt den avslappnade “hemma-dagen”
INGA SKADLIGA ÄMNEN

Allt från tyg till sytråd tillverkas i Europa och den faktiska produktionen på våra egna FUSION -fabriker, vilket innebär att vi har kontroll över allt i processen.

FUSION Tights är utvecklade i Danmark och materialen är naturligtvis STANDARD 100 By OEKO-TEX® Certified product. Det betyder att alla komponenter som tyg, tråd, transfer, dragkedjor, resår etc. är Standard 100 av OEKO-TEX®-certifierad (Cert. 20170K1267 AITEX) och därmed testad och godkänd inom OEKO-TEX®-gränsvärden för skadliga ämnen.

MÅNGA PRATAR OM SVETTRANSPORT - MEN ”DON’T TELL IT - SHOW IT AND FEEL IT”
ÄKTA SVETTRANSPORT

Vi hör ofta den frasen, men självklart svettas du inte mindre, det känns bara så.

Det speciella kompressor 3 -materialet ger aktiv svettransport, där det absorberar svett och fukt från huden, transporterar det till utsidan, där det sprider sig över ett större område och avdunstar snabbt. Din hud förblir bekväm. Allt detta via en mekanisk kapillär sugkraft som förblir densamma under hela produktens livslängd. Detta beror på exceptionellt garnval och konstruktion - eftersom vi inte är rädda för att gå det extra steget i materialvalet.

EXTRA VARMA TIGHTS

ANVÄNDARNA BERÄTTAR

Fickor, passform, mjukhet, sömmarna spricker inte, när du sätter på dem och så är dem mega-coola.

LENA HOLMSTRUP

Villkorslös fantastisk passform!!!

Det finns inget som sitter så bra.

JØRGEN ØSTERGAARD TRAPP

ALLE FUSION TIGHTS