Tights

Bekväm. Hållbar. Tidlös.

FUSION TIGHTS

Från högpresterande tävlingstights till träningstights med maximal komfort. FUSION har satt standarden för funktionella och slitstarka tights för löpning och träning sedan 1999.

Testa vår tightsguide om du är osäker på vilka strumpbyxor som passar dig bäst.

Komfort på nästa nivå

Rundstickning och ett högt innehåll av powerfit elastan säkerställer ett par bekväma tights med perfekt passform. Materialets stora elasticitet gör att du är fri från irriterande dragkedjor och de platta sömmarna i tightsen ger optimal komfort vid aktivitet och minimal risk för skav.

Tidlös design

15 år av kontinuerliga förbättringar av hållbarhet, komfort och funktionalitet gör att du drar på dig ett par tights som presterar och ger det absolut bästa stödet. Designen är tidlös. Så våra tights går aldrig ur mode. Det är till stor del det som gör dem till en klassiker.

Tillverkad i Europa

När du köper ett par tights från FUSION kan du vara säker på att alla delar kommer från europeiska leverantörer. Och med vår egen produktutvecklingsavdelning och testlabb i Danmark har vi möjlighet att arbeta minutiöst med de enskilda produkterna och testa deras hållbarhet innan de skickas till vårt eget syrum i Litauen, där alla kläder produceras.

★ 4,8/5 ★ från 400+ recensioner

Nu har jag både tunna och tjocka tights och de är fantastiska. Jag använder inget annat, de är läckra och passar perfekt med fickor (kan inte vara utan dem när jag är på jobbet). Pt. Jag tränar inomhus och de är perfekta att ha på sig, de bara kramar om kroppen på vackraste sätt.

Nalle

Oavsett om det är för löpning, styrketräning eller bara en dag hemma, är Fusions tights bättre än något annat jag har provat. Passformen sitter rätt i garderoben, de passar utan att besväras, men krymper inte heller ner. Fickorna på låret är perfekta för en telefon eller ett snabbt mellanmål på språng. Helt klart ett måste i vardags- och träningsgarderoben

Mikael

Tights för löpning och träning

Löpträning, gymmet, koppla av hemma eller till vardags. Våra tights har utvecklats för att vara multifunktionella och klara flera av dagens aktiviteter utan minsta gnäll. De flesta varianter kan därför användas året runt. Inomhus som utomhus. För (i stort sett) alla aktiviteter.

Fusion Tights kännetecknas av en passform som ingen annan. Ett kompromisslös och väl beprövad metod för att hitta de bästa materialen, kompositionerna och lösningarna ger dig ett par kompromisslösa tights.

De bästa sportkläderna är dem du inte känner att du har på dig. För det är varken för varmt eller för kallt. För tungt eller för vått. Sitter för hårt eller för löst. Du måste enbart koncentrera dig på att ge den gas, bli bättre, ha kul. Det är den känslan vi är ute efter.

Tidlös design

Att ta fram ett par tights som har satt ribban för hållbarhet, komfort och funktionalitet kommer inte av sig självt. Det händer när saker har utvecklats på och inte minst arbetats med under ett antal år. Våra tights kommer i en väl beprövad, tidlös design som genom många års utveckling och används mycket, uppnått en kompromisslös kvalitet i materialet.

Effektiv svettransport

Det italienska tyget som Fusion Tights är konstruerade av, är valt för sin förmåga att snabbt transportera bort svett från kroppen. Garnet på insidan har en grövre struktur, som lättare absorberar svett, medan den mer finstickade yttersidan, baserad på fysikens lagar om kapillärsugning vid olika porstorlekar, drar till sig fukt, som fördelas över en stor yta och därigenom. avdunstar snabbt. Den unika svettransporterande förmågan är inte kemiskt baserad och kan därför inte tvättas ur utan håller under hela produktens livslängd.

Samma tights, små förändringar

Den unika känslan du upplever när du provar ett par tights från FUSION är densamma oavsett vilka du väljer. De funktionella sidofickorna som skyddar dina värdesaker. De karakteristiska röda tränsen, som förlänger hållbarheten genom att sömmarna inte går upp. Grunden är densamma, men behoven kan vara olika och med små förändringar har vi lyckats utveckla ett brett utbud av tights som klarar en lång rad av behov.

Tights med hög midja för kvinnor

Vi har tagit fram tights med hög midja för kvinnor. Högpresterande material och en specifik optimerad passform ger dig oöverträffad komfort när du springer, tränar eller kopplar av hemma.

Vinter tights för män och kvinnor

Vi har tagit fram tights för kvinnor och män som är extra varma som säkerställer att du fortfarande kan vara aktiv, även om vädret och temperaturen gör det utmanande.