FUSION MERINO ULL

Naturliga tekniska material som ger dig maximal komfort i varje situation
HÖGKVALITETS ULL

Vi använder ueslutande mulesing-free toppkvalitetsull från tyska Südwolle, som är en garanti för världsklass hantering av Merinoull till den Europeiska marknaden.

NATURLIGT SJÄLVRENANDE

Merinoull är naturligt självrenande. Tvätta inte den för ofta, lufta den bara för att fräscha upp den. Ullen är lätt att underhålla, vilket gör kläderna tvättbara i maskin genom att skonsamt / ulltvättas i 30 grader. Torktumla ej. För bästa resultat, torka platt för att hålla figuren intakt.

TEMPERATURREGLERANDE

Ull fungerar som en naturlig regulator som håller dig varm under kalla förhållanden och kyler under heta förhållanden. Merinoull har en effektiv vätsketransport som håller huden torr och bekväm.

BASE LAYERS

Ett baslager gjord av merinoull ger tydliga fördelar på löpning eller på cykeltur såväl som för vardagliga användning under andra kläder. Ullen håller dig varm och bekväm även om din kropp blir våt av regn. FUSION MERINO Baselayers är gjorda av 150 g merinoull, som är tillräckligt tunn för att du inte överhettas men samtidigt håller dig varm.

SPORT & AKTIV

T-shirts gjorda för den aktiva vardagen, lätt löpning, bra promenader etc. Tillverkad av 180 g merinoull för balanserat skydd vs. andningsförmåga medan kroppen är i rörelse.

RECHARGE

Recharge produkter i 220 g merinoull utan mulesing för återhämtning, jobb, resor och fritid. Regular passform och lätt elasticitet ger en extremt bekväm passform som passar många kroppstyper. Använd Recharge Merino-produkterna med dina Recharge Pants och du kommer att uppleva det ultimata inom komfort. Det neutrala utseendet gör att du också kan använda produkterna tillsammans med dina favoritjeans.