Hur du byter och returnerar dina produkter

Ska du returnera eller byta - klicka här.

Du kan alltid returnera eller byta dina kläder inom en tidsfrist som är 30 dagar. Det är viktigt att du ser till att registrera din retur innan du returnerar din produkt.

På FUSION har vi en egen returportal så att du enkelt kan byta och lämna tillbaka dina kläder online. Väljer du att använda vår bifogade returetikett kostar frakt med GLS 30 kronor och då får du ett track & trace-nummer så att du alltid kan spåra ditt paket.

Du är välkommen att läsa vår guide nedan, och när du är redo att byta eller returnera är det bara att trycka på knappen.

1) Skriv ordernummer och e-post som anges vid köptillfället - ordernummer anges på följesedeln i paketet B2C_SE [xxxxx]

2) Välj den produkt som du vill byta eller returnera. Du kan välja att byta till en annan storlek eller en ny färg av samma modell – eller få pengarna tillbaka till det betalkort som användes vid köptillfället

3) När du behöver skicka tillbaka ditt paket har du två alternativ:

– Du kan klistra på returetiketten vi skickat med i ditt paket och lämna in den hos ett postombud. Vi drar av 30 kronor för returfrakt med GLS.

– Du kan välja att returnera ditt paket själv. Då är det viktigt att du skickar en retur med en tjänst där det finns spårning på paketet (skickas paketet som brev och försvinner är det på egen risk).

VIKTIGT! Den skall skickas till FUSION, Lansen 8, 9230 Svenstrup, Danmark (vi hämtar inte ut returpaket i paketboxar)

4) Om du har öppnat paketet ordentligt i första hand har vi lagt till en Återförslutnings-funktion på påsen så att du kan återanvända originalpåsen för din retur. Kom ihåg att bifoga ordernummer i paketet. Vi tar hand om din retur när vi har mottagit ditt paket.