FUSION Tights - Alla detaljerna som gör dem så populära.

FUSION Tights - Alla detaljerna som gör dem så populära.

KÄNSLAN, MJUKHETEN, HUDEN MOT DET SKÖNA MATERIALET OCH PASSFORMEN. DET ÄR NÄSTAN EN MAGISKT KÄNSLA ATT TA PÅ ETT PAR FUSION- TIGHTS.

Det är resultatet av över 15 års utvecklings- och prospekteringsarbete för att ständigt tillhandahålla de bästa tightsen. Vi har inte gjort nya modeller, men små uppdateringar som bara gör dem bättre och bättre - och det gör att när du provar FUSION- Tights för första gången, direkt upplever den grymma känslan.För olika ändamål i alla förhållande

FUSION C3 tights finns i flera versioner, vilket innebär att du kommer att kunna prestera på topp under alla förhållanden:

Dessutom finns FUSION Tights också i specifika dammodeller med högre midja. Dessa kallas:

Artikeln fortsätter nedan

 PASSFORM PÅ EN HELT ANNAN NIVÅ

Det specialutvecklade tyget, som FUSION C3 Tights är tillverkat av, lägger sig fint på huden och passar perfekt på nästan alla - och med alla menas att de är äkta unisex. Många undrar - kan ett par tights vara unisex? På grund av det unika tyget kommer du, oavsett kön, former etc. uppleva ett par tights som bara passar perfekt och du känner knappt att du har dem på dig. Därför är FUSION C3 Tights en riktig vinnare i provrummet.

Artikeln fortsätter nedan

 Detta säger användarna om FUSION Tights 

"Den helt fantastiska passformen. Kan leva i dessa byxor."                                         / METTE THORHAUGE ØSTERGAARD

"Otroligt sköna tights med praktiska fickor för gel på sidorna."                            /PER E 

"Fickor, passform, mjukhet, sömmarna spricker inte när du sätter på dem och sedan är de mega coola."                                                                                             / LENA HOLMSTRUP

"Materialet, fickorna (lår och svank), passform och komfort, komfort, komfort ... !!! Känslan av att bära ett par Fusion är bara så mycket annorlunda än andra märken jag har provat. Komforten är oöverträffad."                                                                  / CHRISTIAN SYVERSEN

"3 timmar efter träning. Jag har inte tagit av dem ännu för de är bara världens bästa byxor att bära. De passar perfekt, bra fickor, bara perfekta."                                      / JANE TOFTERUP LYNGSØ


Artikeln fortsätter under bilden av FUSION Women's C3 + Training Tights.                                 

ALLT VI HAR TAGIT BORT

Ibland måste man utvärdera ett par tights på de saker som inte finns. Det är t.ex. ett medvetet val att vi inte har blixtlås, eftersom det inte är trevligt att ligga på ryggen och göra övningar med dragkedja i korsryggen.

På samma sätt finns det inte något tryck som sträcker sig när du tar på dig tightsen - bara den fina svarta färgen som ger estetik och förbättrat utseende.
Därför finns det inget som FUSION C3 Tights

INGEN SKADLIGA MATERIAL

Allt från tyg till sytråd produceras i Europa men också själva produktionen på våra egna FUSION-fabriker, vilket innebär att vi har kontroll över hela processen.

FUSION Tights utvecklas i Danmark och materialen är Oeko-Tex certifierade, vilket säkerställer att produkten inte innehåller skadliga material eller gifter.

RIKTIG SVETTTRANSPORT

MÅNGA PRATAR OM SVETTRANSPORT, MEN ”DON’T TELL IT - SHOW IT AND FEEL IT”

Det speciella compressor3 - materialet ger aktiv svettransport, då det absorberar svett och fukt från huden, transporterar det till utsidan, där det sprider sig över ett större område och förångas snabbt. Din hud förblir torr. Allt detta via en mekanisk kapillär sugkraft som förblir densamma hela produktens livslängd. Detta beror på exceptionellt val av garn och konstruktion - eftersom vi inte är rädda för att gå det extra steget i materialval.

Klicka på bilden nedan för att se en film som beskriver våra tights närmare.

EN FICKA ÄR MER ÄN BARA EN FICKA 

För ganska många år sedan uppfann vi fickorna på sidan av tightsen i samarbete med den lokala triatleten, Aksel Nielsen. Det har varit en framgång som inte har gått obemärkt förbi av våra kunder - och heller inte av andra i branschen.

Vi är så privilegierade att ha kräsna användare över hela världen som ständigt och under alla omständigheter utmanar funktionerna i FUSION-tights. All den erfarenheten och kunskapen tillåter oss att ständigt utvecklas. Test efter test har fått fickorna på våra tights till bara den perfekta platsen, vilket innebär att du inte behöver ändra ditt rörelsemönster mer än vad som är absolut nödvändigt under aktivitet.

Den ena är platsen, något annat är fickans funktionella materialval, där den elastiska nätpanelen bekvämt håller allt nära benet utan att saker skramlar runt. Samtidigt ger transparens en översikt över innehållet. Och det unika kantbandet i öppningen - som är mjuk, snäv och elastisk på samma gång - säkerställer att allt förblir i fickan.

Kanten missfärgas inte under tvätt och den perforerade nätpanelen gör att fickorna alltid är helt rena.

Därför är en ficka mer än bara en ficka!


HITTA DEM ONLINE HÄR - ELLER HOS DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE